8. oktoober 2007
Jaga lugu:

ERGO ei plaani hindu hüppeliselt tõsta

Täna Postimehes käsitletud võimaliku liikluskindlustuse hinnatõusuga ERGO Kindlustus kaasa ei lähe, teatas firma.

„Liikluskindlustusmaksete suurenemine ei saa toimuda kampaaniana, vaid selle taga peavad olema selged arvestused, mis tagavad kindlustusvõtjate ees võetud kohustuste täitmise. ERGO poliitikaks on hüvitada kannatanutele kahjusid õiglaselt, võimalike vaidluste korral arvestame pigem kannatanu huve. Et võetud kohustusi täita, hoiame liikluskindlustuse tulud-kulud tasakaalus sujuvate ja elukalliduse, autoremondi- ja raviteenuste hinnatõusust ajendatud hinnamuudatustega, mitte hinnahüpetega,“ selgitas kindlustusdirektor Andres Konsap.

Samas teeb ERGOle jätkuvat muret liiklusolukord teedel, millest on tingitud viimaste aastate arvukamad surmajuhtumitega liiklusõnnetused. Paneme kõikidele liiklejatele südamele säilitada autoroolis viisakus, tähelepanelikkus ja ettevaatlikkus. Sellega hoiame enda ja teiste elusid ning sõidukeid.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee