8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO ei plaani hindu hüppeliselt tõsta

Täna Postimehes käsitletud võimaliku liikluskindlustuse hinnatõusuga ERGO Kindlustus kaasa ei lähe, teatas firma.

„Liikluskindlustusmaksete suurenemine ei saa toimuda kampaaniana, vaid selle taga peavad olema selged arvestused, mis tagavad kindlustusvõtjate ees võetud kohustuste täitmise. ERGO poliitikaks on hüvitada kannatanutele kahjusid õiglaselt, võimalike vaidluste korral arvestame pigem kannatanu huve. Et võetud kohustusi täita, hoiame liikluskindlustuse tulud-kulud tasakaalus sujuvate ja elukalliduse, autoremondi- ja raviteenuste hinnatõusust ajendatud hinnamuudatustega, mitte hinnahüpetega,“ selgitas kindlustusdirektor Andres Konsap.

Samas teeb ERGOle jätkuvat muret liiklusolukord teedel, millest on tingitud viimaste aastate arvukamad surmajuhtumitega liiklusõnnetused. Paneme kõikidele liiklejatele südamele säilitada autoroolis viisakus, tähelepanelikkus ja ettevaatlikkus. Sellega hoiame enda ja teiste elusid ning sõidukeid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077