5. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Timošenkol pole korterit, autot ega pangahoiust

Julia Timošenko elab ilma korteri, auto ja pangahoiusteta, selgus äsja avaldatud majanduslike huvide deklaratsioonist, vahendas Lenta.ru.

Deklaratsioon Timoshenko sissetulekute kohta avaldati täna internetväljaandes Ukrainskaja Pravda. Selgub, et tuntud poliitikul pole ei autot, kinnisvara ega midagi ka panka kogunenud ning ta teenis mullu 160,2 tuhat grivnat (umbes 32 000 dollarit).

Peale rahvasaadikuks olemise tasu Timošenkol muid sissetulekuallikaid polnud. Samas ei öelnud deklaratsioon midagi selle kohta, kuidas teenivad Timošenko pereliikmed.

Interfaks-Ukraina andmetel avaldas Viktor Janukovitš oma sissetulekud 30. septembril. Tema teenis mullu 290,7 tuhat grivnat (umbes 58 000 dollarit).

Ukraina president Viktor Juštšenko deklareeris oma tulud juba 16. märtsiks. Need olid kokku 1,141 miljonit grivnat (228 000 dollarit). Peaaegu pool sellest summast tuli teadustööst, loomingulisest tegevusest ning autoritasudest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077