5. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink Autoexpress 2 läheb Venetsueela rannikule seilama

Tallink Grupp sõlmis mereveolepingu Venetsueela päritolu ettevõttega Consolidada de Ferrys .C.A., mistõttu läheb Tallink Autoexpress 2 seilama Lõuna-Ameerikasse.

Kiirlaev on ettevõttele prahitud kuni 2009. aasta septembrini, teatas Tallink börsile.

Majanduslikult on nimetatud tehing kasumlik, eriti olukorras kus seda tüüpi laevade opereerimine Tallinn-Helsingi liinil on nende kõrge kütusekulu ja viimastel aastatel palju tõusnud kütuse hindade tõttu kahjumlikuks muutunud, põhjendas ettevõte tehingut.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077