2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikalt raudteel töötanud naised hädas koondamisega

Keskealistel Tallinna naistel ja hästi teeninud Narva meestel on tööd leida kõige raskem.

Eesti Raudtee koondatutest on raskem uut tööd leida Tallinnas elavatel keskealistel naistel ning Narvas elavatel hästi teeninud meestel, kes otsivad kohapeal samaväärselt tasustatavat tööd, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eesti Raudtee (ER) suuremastaabiline koondamisplaan näeb ette kõigepealt 88 inimese koondamist oktoobri keskpaigast novembri keskpaigani ning siis üle saja inimese koondamist selle aasta lõpuks, mis teeb kokku pea 200 töötajat.

Tööturuameti avalike suhete nõuniku Erko Vanatalu sõnul käisid eelmisel nädalal spetsiaalselt ER-i töötajatele korraldatud infopäevadel pigem keskealised ja vanemad naised. Nende seas oli nii kontoriametnikke, komplekteerijaid kui ka koristajaid. “Neil peab eeskätt aitama üle saada esialgsest šokist. Kui oled ikka 20 aastat ühe koha peal töötanud, siis on raske,” sõnas Vanatalu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077