2. oktoober 2007
Jaga lugu:

Pikalt raudteel töötanud naised hädas koondamisega

Keskealistel Tallinna naistel ja hästi teeninud Narva meestel on tööd leida kõige raskem.

Eesti Raudtee koondatutest on raskem uut tööd leida Tallinnas elavatel keskealistel naistel ning Narvas elavatel hästi teeninud meestel, kes otsivad kohapeal samaväärselt tasustatavat tööd, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eesti Raudtee (ER) suuremastaabiline koondamisplaan näeb ette kõigepealt 88 inimese koondamist oktoobri keskpaigast novembri keskpaigani ning siis üle saja inimese koondamist selle aasta lõpuks, mis teeb kokku pea 200 töötajat.

Tööturuameti avalike suhete nõuniku Erko Vanatalu sõnul käisid eelmisel nädalal spetsiaalselt ER-i töötajatele korraldatud infopäevadel pigem keskealised ja vanemad naised. Nende seas oli nii kontoriametnikke, komplekteerijaid kui ka koristajaid. “Neil peab eeskätt aitama üle saada esialgsest šokist. Kui oled ikka 20 aastat ühe koha peal töötanud, siis on raske,” sõnas Vanatalu.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee