1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vare: transiidisektoris võivad palgad langeda

Transiidiekspert Raivo Vare ütles täna venekeelse uudisteportaali dv.ee online-intervjuu küsimustele vastates, et transiidisektoris võivad tuleval aastal palgad isegi langeda.

Lugeja küsis, mida tuleks oodata neil, kes töötavad transiidi alal, kas ka siin palgad kasvavad? Vare vastas: "Arvan, et kõige enam kannatada saanud sektorites, so nafta ja kivisöe osas, ei kasva. Palgad võivad isegi mõnevõrra langeda, kui töödeldud koorma kogustest sõltuvad boonused jäävad ära. Muudes, näiteks konteinerveoga seotud sektorites kasvavadpalgad jätkuvalt, sest vajadus kvaliteetse tööjõu järele seal kasvab".

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077