1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vare: aprillisündmused langetavad SKPd 2-2,5%

Transiidiekspert Raivo Vare ütles täna venekeelse uudisteportaali dv.ee online-intervjuule vastates, et usub endiselt aprillisündmuste suurt mõju sisemajanduse koguproduktile.

„Vahetult peale aprillisündmuste ja transiidimahu langemise algul olen jaganud pressis oma arvamust nende sündmuste võimalikest tagajärgedest ning ennustasin SKP langust 2-2,5%. Ma ei arva, et see ennustus nõuaks ümbervaatamist,“ kinnitas Vare oma sõnu.

Loe täispikka venekeelset intervjuud siit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077