1. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink on kaotanud kuuga üle tuhande aktsionäri

Tallinki aktsionäride arv on septembri kuu jooksullangenud 1065 ehk 8,2 protsendi võrra, selgub Eesti väärpaberite keskregistri värskest satistikast.

Esimese oktoobri seisuga oli Tallinkil 11 861 aksionäri võrrelduna 12 926 aksionäriga kuu aega tagasi. Eesti residentidest juriidilisest isikutest aktsionäride arv on kukkunud 14 protsendi võrra 974 aktsionärini. Eesti eraisikutest aktsionäride arv on langenud kuu ajaga 899 aktsionäri ehk kaheksa prostsendi võrra 10 804 aktsionärini.

Tallinki avalikul esmaemissioonil 2005. aasta detsembris märkis laevafirma aktsiaid üle 17000 eraisikust investori.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077