29. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mutli: Tulika Takso käitumine oli ootamatu ja ebameeldiv

Tulika takso kommertsväikebussiliini nr. 8 sõidugraafiku hõrendamise korvab autobussiliini nr. 21 A pikendamine ja sõidugraafiku tihendamine.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul ei saa linn leppida olukorraga, kus eraettevõtja otsustab järsult hõrendada bussiliiklust linlaste poolt tihedalt kasutataval liinil. "Nii linnavalitsuse kui ka paljude linlaste jaoks oli Tulika Takso käitumine ootamatu ja ebameeldiv. Linna jaoks on oluline, et meie elanikud saaksid kvaliteetset teenust, mida linnale kuuluvad ühistranspordiettevõtted kahtlemata ka pakuvad," lisas Mutli.

Autobussiliini nr 21a Väike-Õismäe- Landi pikendatakse Kakumäe peatuseni. Liin alustab tööpäeviti kell 5.35 Väike-Õismäelt, viimane väljumine Kakumäelt on kell 21.26. Laupäeval ja pühapäeval alustab liin Väike-Õismäelt kell 6.58, Kakumäelt toimub viimane väljumine kell 17.49.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077