29. september 2007
Jaga lugu:

Mutli: Tulika Takso käitumine oli ootamatu ja ebameeldiv

Tulika takso kommertsväikebussiliini nr. 8 sõidugraafiku hõrendamise korvab autobussiliini nr. 21 A pikendamine ja sõidugraafiku tihendamine.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul ei saa linn leppida olukorraga, kus eraettevõtja otsustab järsult hõrendada bussiliiklust linlaste poolt tihedalt kasutataval liinil. "Nii linnavalitsuse kui ka paljude linlaste jaoks oli Tulika Takso käitumine ootamatu ja ebameeldiv. Linna jaoks on oluline, et meie elanikud saaksid kvaliteetset teenust, mida linnale kuuluvad ühistranspordiettevõtted kahtlemata ka pakuvad," lisas Mutli.

Autobussiliini nr 21a Väike-Õismäe- Landi pikendatakse Kakumäe peatuseni. Liin alustab tööpäeviti kell 5.35 Väike-Õismäelt, viimane väljumine Kakumäelt on kell 21.26. Laupäeval ja pühapäeval alustab liin Väike-Õismäelt kell 6.58, Kakumäelt toimub viimane väljumine kell 17.49.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee