26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanair nõuab check-in’i eest raha

Rahaküsimises varemgi nutikusega silma paistnud odavlennuliin Ryanair juurutas 20. septembril spetsiaalse 2naelase (­3eurose) lennule registreerimise tasu.

Tasu kehtibneile reisijaile, kes soovivad lennule registreerida vanamoodsal viisil lennujaamas ega kasuta võimalust teha check-in ära lennukompanii kodu­lehel, kirjutas Eesti Ekspress.

Ryanair põhjendab oma uut ja reisijate hulgas juba meelepaha põhjustanud poliitikat vajadusega vähendada lennujaama check-in’i kasutavate klientide hulka. Samas on tasuta interneti-check-in võimalik vaid neile Ryanairi kundedele, kes lendavad ainult käsipagasiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077