24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pätid ärandasid Moskvas sputnikuvalvega Bentley

Moskvas ärandasid pätid eelmisel nädalal sputnikultvalvatava Bentley, mis oli juba kolmas linnas varastatud Bentley selle kuu jooksul, edastas Interfaks.

Korrakaitseorganite andmetel pöördus luksusauto omanikuks olnud 52aastane autokaupluste keti juht miilitsasse möödunud laupäeval. Ta teatas, et tundmatud kurjategijad ärandasid tema kodumaja juurest 5 miljonit rubla maksva Bentley Continentali.

Uuest peast maksab Bentley Continental ligikaudu 200 000 eurot ehk veidi üle 3,1 miljoni krooni.

Viimase kuu jooksul on Moskvas ärandatud kolm Bentley’t, seejuures pandi ainuüksi laupäeval pihta kaks Lexust. Viimati ärandatud Bentley oli varustatud sputniku kaudu jälgitava valvesüsteemiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077