18. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus sõidetakse täna McRae ja Parki auks

Täna kell 22 kogunevad Tartus vana kaubamaja parklasse autospordihuvilised, et suunduda linnasõidule, millega avaldatakse austust 2005. aastal hukkunud kaardilugejale Michael Parkile ning nädalavahetusel kopteriõnnetuses hukkunud rallisõitjale Colin McRae'le.

Kruiis kulgeb kesklinnast Turu tänavale ja sealt Sõpruse sillale, kus Markko Märtin ja tema kaardilugeja Michael Park korduvalt ralliettappidel võidutsesid.

Korraldajad Tartu Autoklubist paluvad kaasa võtta küünal ja lilleõis, et need paigutada sõidu viimasesse peatuskohta Tartu laululava parklasse loodud mälestuspaika. Osalejatelt palutakse eriti mõistlikku suhtumist liikluseeskirjadesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077