14. september 2007
Jaga lugu:

Autovabal nädalal avatakse ajutiselt kaks „Pargi ja reisi” parklat

Eesmärgiga vähendada liiklusummikuid kesklinnas ja soodustada ühissõidukite kasutamist, avatakse autovabal nädalal lisaks Pirita suunalisele „Pargi ja reisi” parklale tasuta valvega parklad ka Õismäel ja Pärnu maanteel.

„Autode parkimist korraldatakse 17.-22. septembril täiendavalt Paldiski mnt 221 juures asuvas trollide lõpppeatuses Õismäel ja Pärnu maanteel endise „Kalevi” hoone juures,” ütles abilinnapea Jaanus Mutli.Teisipäeval, 18 septembril korraldab Tallinna Transpordiamet autovaba nädala raames seminari "Ühistranspordi ja jalgratta kasutamise ning jalgsikäimise võimalused Tallinnas - miks või kuidas seda soodustada?". Seminari avab abilinnapea Jaanus Mutli.Seminar toimub Reval Hotel Centralis (Narva mnt 7C II korrus, saal Stuudio I) kell 11.15 - 14.00.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee