14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autovabal nädalal avatakse ajutiselt kaks „Pargi ja reisi” parklat

Eesmärgiga vähendada liiklusummikuid kesklinnas ja soodustada ühissõidukite kasutamist, avatakse autovabal nädalal lisaks Pirita suunalisele „Pargi ja reisi” parklale tasuta valvega parklad ka Õismäel ja Pärnu maanteel.

„Autode parkimist korraldatakse 17.-22. septembril täiendavalt Paldiski mnt 221 juures asuvas trollide lõpppeatuses Õismäel ja Pärnu maanteel endise „Kalevi” hoone juures,” ütles abilinnapea Jaanus Mutli.Teisipäeval, 18 septembril korraldab Tallinna Transpordiamet autovaba nädala raames seminari "Ühistranspordi ja jalgratta kasutamise ning jalgsikäimise võimalused Tallinnas - miks või kuidas seda soodustada?". Seminari avab abilinnapea Jaanus Mutli.Seminar toimub Reval Hotel Centralis (Narva mnt 7C II korrus, saal Stuudio I) kell 11.15 - 14.00.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077