12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renault-Nissani Liit kinnitab kanda Indias

Renault-Nissani Liit teatas Indias Chennais uue ärikeskuse asutamisest, mis avatakse 2008. aasta alguses.

Renault Nissan Technology and Business Centre India Private Limited (RNTBCI) on Liidu partnerite 50-50 ühisettevõte. Selle ülesandeks on osutada mitmeid tehnilisi ja äriteenuseid erinevatele Renault' ja Nissani üksustele üle maailma.

Valmimisel osutab uus ärikeskus toote- ja tootmistehnoloogiaga, sisseostuga, projekteerimisega, kulude juhtimisega, infosüsteemide arendamisega jms seotud teenuseid. Eeldatakse, et 2010. aastaks töötab RNTBCI-s rohkem kui 1 500 inimest

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077