5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium: ohutusreegleid Copterline'ile pole karmistatud

Majandus-ja kommunikatsiooniministeerium pole ohutusreegleid Copterline-ile karmistanud.

Uuest aastast läheb käiku Tallinna ja Helsingi vaheline lennuliin, kus hakkab inimesi sõidutama Copterline.

"Ohutusreegleid pole karmistatud, kuna need olid ka varem spetsialistide hinnangul piisavalt karmid,"ütles avalike suhete osakonna nõunik Allan Kasesalu.

"Ega karmid reeglid iseenesest ei suuda õnnetusi ära hoida," nentis Kasesalu. Lennuluba pole Copterline-ilt võetud. "Copterline OY-le ja tema tütarfirmale Estonia Copterline'ile annab lennuloa Soome lennuamet ja seda pole meie andmetel tühistatudki," vahendas Kasesalu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077