4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line pärituules, suurendas turuosa ka Tallinna liinil

Soome laevandusfirma Viking Line reisijate arv kasvas tänavu suvekuudel igal liinil - sealhulgas protsendi võrra ka Tallinn-Helsingi marsruudil, teatas firma.

Juunist augustini reisis Helsingi ja Tallinna vahel Viking Line'i laevadega 295 000 reisijat.

Kokku kasvas Viking Line'i reisijate arv sel perioodil 5,1% 1,75 miljonile. Läinud aasta suvega võrreldes võeti tänavu pardale 84 200 reisijat rohkem. Ka piletite müügitulud kasvasid.

Ahvenamaa ning Stockholmi-Riia kruiisidel reisis m/s Cinderellaga 288 000 reisijat, mis on läinud aastaga võrreldes 11,7% kasv. Suurt kasvunumbrit seletab Viking Line sellega, et mullu seisis Cinderella mõnda aega dokis.

Viking Line'i reisijate arvu turust kiiremat kasvu põhjendab firma juht Nils-Erik Eklund panustamisega Soome ja Rootsi laevapersonali koolitusele ning süstemaatilisele kvaliteedi parandamisele.

Viking Line teatas 20. augustil, et selle aasta kasum võib tulla esialgu prognoositust parem. Nõudmine Viking Line'i reiside järele on sel suvel olnud nii aktiivne, et aasta tulemus tuleb mullusega võrreldes oluliselt parem, kirjutas Kauppalehti Online.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077