4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurostar avab täna kiirrongiliini Pariis-London

Eurostar Group avab täna kiirrongiliini Pariisi ja Londoni vahel, mis lühendab sõiduaja kahele tunnile ja 15 minutile ning pakub kiiret ja palju keskkonnasäästlikumat alternatiivi lennutranspordile, kus paljud reisijad on turvakontrollisabadest tüdinud.

Pariisis väljub rong peatusest Gare du Nord, liini teine ots on Londoni jaamas St. Pancras International, vahendab Bloomberg.

Rongi sõidukiirus Londoni esimeselkiirliinil on 300 kilomeetrit tunnis. "Täna on see päev, kui Euroopa kiirrongide klubiga liitub ka Suurbritannia," teatas Eurostari juht Richard Brown oma avalduses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077