3. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asmer oli testsõidu kiireim

Briti vormel 3 tiitli suunas rühkiv Marko Asmer näitas kuu lõpus Rockinghamis peetava sarja viimase etapi testsõitudel kiireimat aega.

Hitech Racingu piloot oli Northamptonshire’i rajal parim mõlemal kolmetunnisel perioodil. Asmeri aeg 1.12,272 oli 0,278 sekundi võrra kiirem kui Jonathan Kennardil (Räikkonen Robertson Racing), vahendas postimees.ee.

Asmeri pearivaal üldvõidu nimel Maro Engel (Carlin Motorsport) oli viies, jäädes eestlasest enam kui poole sekundi kaugusele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077