31. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pooltühi parvlaev tahtis veokijuhid maha jätta

Nädal tagasi Virtsu sadamas mitu tundi kolmekordse üleveohinna lõppemist oodanud saarlastest veoautojuhid jäeti pool-tühjalt lahkunud eelviimasest parvlaevast maha, kuid meeste südikus pani laeva tagasi pöörduma.

Virtsu sadamasse jõudis elupõline sohver Raimu Sepp koos teise saarlasest autojuhiga reede õhtul kella seitsme paiku. “Kell 22.15 läheb hind jälle odavamaks ja mõtlesime, et kannatame ligi 900 krooni maksva pileti ostmise asemel need paar tundi sadamas,” rääkis Sepp Eesti Päevalehele.

Sepa sõnul pandi laevale esmalt kõik sõiduautod ning seejärel viibati ühele hiljem kohale jõudnud veokijuhile, kes seisis saarlaste autodest tagapool. Lähemaid selgitusi jagamata tõsteti aparell üles ning parvlaev lahkus Kuivastu poole. “Hing oli ikka väga täis, tormasin kassasse ning lubasin asjale seadusliku käigu anda, kui meid peale ei võeta. Sealt helistati ilmselt kaptenile, kes umbes saja meetri kauguselt tagasi pöördus ja meid ning veel ühe auto ühegi sõnata peale korjas,” lausus Sepp ja märkis, et laeval jäi ruumi ülegi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077