29. august 2007

Rikkad lapsed maiustavad piraadi käega

Saksa lennukompanii Lufthansa on uuendanud oma kõige noorematele reisijatele mõeldud äriklassimenüüd, kirjutas Eesti Ekspress.

Näiteks võivad äri- või esimeses klassis reisivad lapsed pikamaalendude ajal nüüd nokitseda TV-koka Ralf Zacherli poolt kokkupandud “Piraadi käe” kallal, mis koosneb kalapulkadest, Savoy kapsast ja kartulipüreest. Ka teiste toitude nimed ei jää fantaasiarohkuse poolest esimesele alla – värvikas “Tiigri saba” kujutab endast kanaliha ja juurviljadega täidetud pannkooki.

Lufthansa uue, toonekurg-maskoti järgi nimetatud lastekontseptsioon “Lu’s World” näeb lisaks ette noortele reisijatele ka mänguasjade, lugemismaterjali ja värvimisvihikute jagamist. Pikamaa äri- ja esimeses klassis hoolitsetakse lapsreisijate eest ka soojade sokkide, hambaharja, magamismaski ja kõrvatroppidega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077