29. august 2007
Jaga lugu:

Rikkad lapsed maiustavad piraadi käega

Saksa lennukompanii Lufthansa on uuendanud oma kõige noorematele reisijatele mõeldud äriklassimenüüd, kirjutas Eesti Ekspress.

Näiteks võivad äri- või esimeses klassis reisivad lapsed pikamaalendude ajal nüüd nokitseda TV-koka Ralf Zacherli poolt kokkupandud “Piraadi käe” kallal, mis koosneb kalapulkadest, Savoy kapsast ja kartulipüreest. Ka teiste toitude nimed ei jää fantaasiarohkuse poolest esimesele alla – värvikas “Tiigri saba” kujutab endast kanaliha ja juurviljadega täidetud pannkooki.

Lufthansa uue, toonekurg-maskoti järgi nimetatud lastekontseptsioon “Lu’s World” näeb lisaks ette noortele reisijatele ka mänguasjade, lugemismaterjali ja värvimisvihikute jagamist. Pikamaa äri- ja esimeses klassis hoolitsetakse lapsreisijate eest ka soojade sokkide, hambaharja, magamismaski ja kõrvatroppidega.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee