29. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rikkad lapsed maiustavad piraadi käega

Saksa lennukompanii Lufthansa on uuendanud oma kõige noorematele reisijatele mõeldud äriklassimenüüd, kirjutas Eesti Ekspress.

Näiteks võivad äri- või esimeses klassis reisivad lapsed pikamaalendude ajal nüüd nokitseda TV-koka Ralf Zacherli poolt kokkupandud “Piraadi käe” kallal, mis koosneb kalapulkadest, Savoy kapsast ja kartulipüreest. Ka teiste toitude nimed ei jää fantaasiarohkuse poolest esimesele alla – värvikas “Tiigri saba” kujutab endast kanaliha ja juurviljadega täidetud pannkooki.

Lufthansa uue, toonekurg-maskoti järgi nimetatud lastekontseptsioon “Lu’s World” näeb lisaks ette noortele reisijatele ka mänguasjade, lugemismaterjali ja värvimisvihikute jagamist. Pikamaa äri- ja esimeses klassis hoolitsetakse lapsreisijate eest ka soojade sokkide, hambaharja, magamismaski ja kõrvatroppidega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077