27. august 2007
Jaga lugu:

Tappo: eestlane ei ole õnnelik reklaamkirjadega auto roolis

Välireklaammeediafirma Clear Channel Estonia tegevdirektor Indrek Tappo kommenteeris aripaev.ee-le, et Eestis ei ole tema teadareklaampinna kasutamist eraautodel veel kasutatud, sest Eesti autojuht ei ole õnnelik reklaamkirjadega auto roolis.

"Kuigi ei ole välistatud, et keegi vaikselt sellega tegeleb," möönis ta.

Tappo märkis, et mõte on siiski huvitav ja kõik sõltuks tingimustest. "Muidugi eeldaks head oskust kogu selle logistika- ja kontrollisüsteemi ning andmebaaside ülesehitamine," lisas ta ning kommenteeris, et kontrollida tuleks ka nende autojuhtide käitumist.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee