27. august 2007

Tappo: eestlane ei ole õnnelik reklaamkirjadega auto roolis

Välireklaammeediafirma Clear Channel Estonia tegevdirektor Indrek Tappo kommenteeris aripaev.ee-le, et Eestis ei ole tema teadareklaampinna kasutamist eraautodel veel kasutatud, sest Eesti autojuht ei ole õnnelik reklaamkirjadega auto roolis.

"Kuigi ei ole välistatud, et keegi vaikselt sellega tegeleb," möönis ta.

Tappo märkis, et mõte on siiski huvitav ja kõik sõltuks tingimustest. "Muidugi eeldaks head oskust kogu selle logistika- ja kontrollisüsteemi ning andmebaaside ülesehitamine," lisas ta ning kommenteeris, et kontrollida tuleks ka nende autojuhtide käitumist.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077