24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peugeot kutsub tagasi 240 000defektset autot

Peugeot kutsub üle terve Euroopa ABS-pidurisüsteemi kontrolliks tagasi ligi 240 000 pidurisüsteemiveaga Peugeot 307 autot.

Peugeot teatas, et tagasi kutsutakse 2003.-2006. aasta mudelid ja neil kontrollitakse, modifitseeritakse ja parandatakse ABS pidurisüsteemi, vahendas Eesti Päevaleht.

Ka kaks aastat tagasi oli Peugeot’l probleeme müüdud autode ABS-süsteemiga. Siis oli mureks see, et sool ja niiskus pääsesid pidurisüsteemi kahjustama ja see lakkas töötamast ning mõnel juhul ka süttis.

Peugeot'i maaletooja Kommest Auto müügi-ja turundusdirektor Teet Rüütmaa ütles aripaev.ee-le, et autode tagasikutsumine on täiesti tavaline. "Seda teevad kõik tootjad, et ennetada probleeme ja autod turvalised oleks," lisas ta. Ka Eesti kutsutakse mõned autod tagasi ja Kommest Auto tegeleb probleemiga. Täpseid numbreid ta kahjuks öelda ei osanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077