15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink rikkus tubakaseaduse nõudeid

Tarbijakaitseamet teatas pärastteisipäevalreisilaeval Galaxy läbi viidud kontrolli, et Tallink on rikkunud tubakaseaduse nõudeid.

Ameti turujärelevalve osakonna juhataja kt. Anne Reinkorti sõnul on laevade restoranides suitsetamine küll keelatud, kuid samas on loodud suitsetamisalad baaridesse ja näiteks diskoteeki, mis on lubamatu, vahendas SLÕhtuleht.

Tallinki esindajad on baarides suitsetamise lubamist põhjendanud varem seisukohaga, et tubakaseaduses on tehtud reisilaevadele kasiinodega sarnane suitsetamise kord, mis lubab määrata suitsetamisalaks teatavatele tingimustele vastava piirkonna laevas, kus ei toimu klientide teenindamist, kuid kuhu võib oma joogiga minna.

Tarbijakaitseameti peadirektori Helle Aruniidu sõnul ei anna seadus siiski laevafirmadele õigust teha baare suitsetamisalaks.

"Pole vahet, kas toitlustusruum asub laeval või mujal - toitlustusruumis ei saa olla suitsetamisala," on ta ajakirjanduses kinnitanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077