14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühisteenused on hakanud enam sõidukeid teisaldama

Tallinnas teisaldati tänavu seitsme kuuga ASi Ühisteenused parklasse 4332 liikluseeskirja rikkuvat või liiklust takistavat sõidukit, mida on 627 sõiduki võrra rohkem, kui 2006. aastal kokku.

Alates 1. märtsist, kui Ühisteenused teisaldamise korraldamise kohustuse üle võttis, on Tallinnas teisaldatud sõidukite arv tunduvalt kasvanud, teatas ettevõte.

Jaanuaris ja veebruaris teisaldati Tallinnas keskmiselt 439 sõidukit kuus, märtsist juulini on teisaldatud keskmiselt 690 sõidukit kuus. Ühisteenused vastutab Tallinna Transpordiameti ametnike otsusel teisaldatavate sõidukite äraveo ja parklas hoidmise eest.

Pealinna tasulise parkimise korraldaja Ühisteenused teenis linnale juulikuus parkimisõiguse müügist 4,3 miljonit krooni tulu. Seitsme kuuga on Tallinn saanud parkimisõiguse müügist 32,5 miljonit krooni tulu. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on parkimistulu laekumine kasvanud 9,6 miljoni krooni võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077