14. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Männiku tee remont seisab vaidluse taga

Ehkki Männiku tee renoveerimishanke võitja pidi selguma juba kuu aja eest, ei ole veel selge, kes ehitama hakkab. Ja kui vaidlus veel kaua kestab, pole ka selge, millal tee valmib.

Äripäevale teadaolevalt võitis hankekonkursi AS Teede REV-2, kuid nimetatud ettevõtte juhatuse liige, ehitusdirektor Mati Kõpper jäi hankest kõneledes napisõnaliseks. "Ega minagi palju rohkem tea, kui ajalehtedest loen," poetas ta mokaotsast Äripäevale.

Pika pinnimise peale ütles Kõpper siiski, et tegelikult oleks ilmselt töödega saanud pihta hakata, "kui ei oleks probleeme olnud".

Kõpperi sõnul sõltub nüüd Männiku tee valmimine sügisilmadest. "Vahel on veel novembris asfalti pandud, vahel tuleb aga juba oktoobris tali," ütles Kõpper. "Kui aga oktoobris talv tuleb, siis on selge, et seal tekib tööde lõpetamisega probleeme. Ütleme nii, et ega ta (tee tänavune valmimine - toim.) lihtne pole, kuid võimatu ka mitte."

Sama meelt, et peaegu 80 miljonit krooni maksma mineva Männiku tee tänavu valmissaamine kipub juba ilmast sõltuma, on ka hanke tulemused vaidlustanud ASi KPK Teedeehitus nõukogu liige Urmas Koit.

Küsimusele, miks KPK Teedeehitus hanke tulemused vaidlustas, vastas Koit: "Üritame tõestada, et meie pakkumine oli hinna poolest parem."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077