13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektriraudtee tõstab rongijuhtide palka

Elektriraudtee nõukogu otsustas tõsta elektrirongijuhtide ja abide palka, teatas ettevõte.

Elektriraudtee ASi nõukogu koosolek toimus reedel. Koosoleku päevakorras oli nõukogu esimehe ja auditikomitee liikmete valimine, eelarve muutmisega seonduvad küsimused ning poole aasta majandustulemused. Samuti arutati ettevõtte arengukavaga seonduvat ning juhatuse liikme konkursi korraldamist.

Nõukogu valis esimeheks Toivo Prommi. Nõukogu koosseisu kuuluvad veel Andres Vainola, Kuno Rooba ning Remo Holsmer.

Otsustati et ettevõtte juhatus jätkab kaheliikmelisena. Kuulutatakse välja konkurss teise juhatuse liikme ametikoha täitmiseks. Juhatuse liikme vastutusvaldkond on ettevõtte arendus, kasuks tuleb kogemus tehnika või turundusvaldkonnas. Konkursi tähtaeg on 20. september.

Nõukogu otsustas muuta ettevõtte 2007. aasta eelarvet suurendades ettevõtte töötasufondi, et tõsta rongijuhtide ja abide töötasusid. Peale palgatõusu on rongijuhi prognoositav keskmine brutopalk ca 15 900 krooni ning rongijuhi abidel ca 13 000 krooni. Elektriraudtee AS pakub AS Eesti Raudteest koondamise käigus vabanevatele rongijuhtidele ja abidele võimalust asuda tööle elektrirongijuhina või abina. Ettevõte püüab katta täiendava palgakulu suureneva piletitulu ning kulude kokkuhoiu arvelt ning ei küsi riigilt lisatoetust töötasu tõusu katmiseks.

Elektriraudtee AS teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila-Riisipere, Tallinn-Keila-Paldiski ja Tallinn-Keila-Klooga-Rand liinidel. Aastas tehakse elektrirongidega ligi 3,3 miljonit reisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077