6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trollijuhiks õppijad kindlustatakse sissetulekuga

3. septembril algavatel uute trollijuhtide kursustel on uuendusena kavas õppuritele stipendiumi maksma hakata.

Tallinna abilinnapea ja Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise AS (TTTK) nõukogu liikme Jaanus Mutli sõnul loodetakse stipendiumite maksmisega trollijuhiks saada soovijate hulka suurendada ja õppurid õppimise ajaks kindla sissetulekuga kindlustada.

"Üks põhjusi, miks praegu piisavalt inimesi trollijuhiks ei õpi on selles, et kolm kuud kestva õppeprotsessi vältel ei ole õppuritel mingit sissetulekut ja kursuste kõrvalt ei jää aega ka kuskil mujal raha teenida. Stipendium muudab kindlasti selle ameti omandamise paljude inimeste jaoks atraktiivsemaks," lisas Mutli.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077