6. august 2007
Jaga lugu:

Trollijuhiks õppijad kindlustatakse sissetulekuga

3. septembril algavatel uute trollijuhtide kursustel on uuendusena kavas õppuritele stipendiumi maksma hakata.

Tallinna abilinnapea ja Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise AS (TTTK) nõukogu liikme Jaanus Mutli sõnul loodetakse stipendiumite maksmisega trollijuhiks saada soovijate hulka suurendada ja õppurid õppimise ajaks kindla sissetulekuga kindlustada.

"Üks põhjusi, miks praegu piisavalt inimesi trollijuhiks ei õpi on selles, et kolm kuud kestva õppeprotsessi vältel ei ole õppuritel mingit sissetulekut ja kursuste kõrvalt ei jää aega ka kuskil mujal raha teenida. Stipendium muudab kindlasti selle ameti omandamise paljude inimeste jaoks atraktiivsemaks," lisas Mutli.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee