2. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare lennuvälja juurde plaanitakse kiirendusvõistluse rada

Kuressaare linn plaanib lennuvälja endise ohutusala anda autode kiirendusvõistlust harrastavate noorte käsutusse, kirjutas Oma Saar.

„Miks ei võiks olla linnas koht noortele autoomanikele, kes praegu kihutavad meie liikluses, rikkudes seadust, ja kogunevad kaaskodanikke häirides meie parklates,“ ütles abilinnapea Kalle Koov.

Lennuvälja endise ohutusala näol on tegemist Roomassaare tee ääres asuva umbes poole kilomeetri pikkuse rajaga, mida praegu kasutab puiduettevõte ladustamisplatsina enne puidu laadimist laevadele. Kuressaare linn saab maatüki enda omandisse seoses Kuressaare lennuraja pikendamise käigus toimuva maadevahetusega.

Koovi sõnul saaksid kiirendusrada kasutada ka näiteks kardisõitjad ja noorte huvikeskuse autoring vigursõitude tegemiseks. Tegemist on linnaäärse maaga, kus ka müra ei häiri ühtegi kaaskodanikku, märkis abilinnapea.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077