2. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air hakkab Kuressaare kaudu Stockholmi lendama

Estonian Air avab sügisel uue lennuliini Tallinna–Kuressaare–Stockholm. Algselt juunis käivitama pidanud lennuliini kohta lubas Estonian Airi pressiesindaja täpsema info avalikustada esmaspäeval.

ASi Kuressaare Lennujaam juhatuse esimees Mati Tang ütles Oma Saarele, et kuuldavasti hakkab uus liin tööle septembris, kuid mis kuupäevast ja millise graafiku alusel, selle kohta täpsem info puudub. Liini hakkab teenindama 33kohaline lennuk Saab 340.

Praegu lendab kolmandat hooaega Kuressaare ja Stockholmi vahel Rootsi lennufirma Skyways, mis teeb koostööd reisifirmaga Grand Tours ja Saaremaa Spa Hotellidega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077