26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome firma plaanib täismõõdus autopraami Kotkast Eestisse

Kotkas kaubavedudega kaua tegelenud Stella Company Group näeb vaimusilmas Viking Rosella mõõdus parvlaeva, vahendab täna Kauppalehti.

Praegu Sillamäele sõitev laev Vironia veab küll rekkasid, kuid laev ja selle sõidugraafik ei sobi hästi vabaaja-reisijatele. Stella varasem koostööpartner Narva Line jätkab selle opereerimist. Stella esindaja Kari Juvas`e sõnul uurib ettevõte praegu projekti võimalikku tulusust, asi on alles töölaual ning praegu otsivad nad vajadustele vastavat laeva.

Kui taoline 1500 reisijakohaga laev leitakse ja ettevõte loeb projekti perspektiivikaks, võib liiklus alata kõige varem järgmisel aastal. Peale Sillamäe uurib Stella ka teiste Eesti sadamate variante ja võimalust liita plaanidesse Peterburi. Ettevõte on viimasel ajal laiendamas oma tegevust kaubavedudelt ka hotelli- ja restoraniärisse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077