26. juuli 2007
Jaga lugu:

Soome firma plaanib täismõõdus autopraami Kotkast Eestisse

Kotkas kaubavedudega kaua tegelenud Stella Company Group näeb vaimusilmas Viking Rosella mõõdus parvlaeva, vahendab täna Kauppalehti.

Praegu Sillamäele sõitev laev Vironia veab küll rekkasid, kuid laev ja selle sõidugraafik ei sobi hästi vabaaja-reisijatele. Stella varasem koostööpartner Narva Line jätkab selle opereerimist. Stella esindaja Kari Juvas`e sõnul uurib ettevõte praegu projekti võimalikku tulusust, asi on alles töölaual ning praegu otsivad nad vajadustele vastavat laeva.

Kui taoline 1500 reisijakohaga laev leitakse ja ettevõte loeb projekti perspektiivikaks, võib liiklus alata kõige varem järgmisel aastal. Peale Sillamäe uurib Stella ka teiste Eesti sadamate variante ja võimalust liita plaanidesse Peterburi. Ettevõte on viimasel ajal laiendamas oma tegevust kaubavedudelt ka hotelli- ja restoraniärisse.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee