24. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki laevabaarid eiravad karme tubakaseaduse nõudeid

Hoolimata selle aasta juunis kehtestatud tubakaseadusest, lubab Tallink oma reisilaevade baarides vabalt suitsetada.

"Tallinki baarides välditakse seda, et baarileti ala oleks suitsetamisala, kliendid ei pea jooke tellides kokku puutuma suitsuvinguga," ütles Tallink Groupi kommunikatsioonijuht Luulea Lääne. Tallinki baaride suitsetamisaladel võib aga igaüks vabalt suitsu tõmmata, kirjutas postimees.ee.

Praeguse tubakaseaduse järgi võib toitlustusasutustes ja baarides suitsetada vaid selleks ettenähtud ruumides. Täpsustava küsimuse peale, kas Tallinki baarid on toitlustusasutused, vastas pressiesindaja Lääne eitavalt.

Juunis kehtestatud tubakaseadus laieneb ka reisilaevadele. Seda, et Tallinki baarides endiselt suitsetada võib, nimetas sotsiaalministeeriumi peaspetsialist Andrus Lipand seaduse rikkumiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077