23. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piirisabas passivad veokijuhid peletavad üksindust tüdrukutega

"Mida me siin ikka teeme – istume koos kolleegidega, mängime kaarte, vaatame telekat, võtame õlut. Ja muudkui ootame," seletas veokijuht Heigo, mida sohvrid Narvas mitu ööpäeva piirijärjekorras seistes teevad. "Aga öösiti käivad end pakkumas tüdrukud."

Nii kui Narva kandis pimedaks läheb, tulevad ei tea kust välja napilt riietatud näitsikud, kirjutas SLÕhtuleht. Piiriületust ootavad veokijuhid annavad siis üksteisele raadioside kaudu teada: "Tüdrukud tulevad."

Neiud kõnnivad puusi hööritades ühe veoauto juurest teise juurde ja koputavad kabiiniustele. "Me hoidume sellest!" ütles Viljandist pärit staažikas kaugsõiduautojuht Heigo, seistes oma punase Volvo ees, juuksed tuules lehvimas. Siiski teab ta hinda, mida neiud küsivad: 500 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077