23. juuli 2007
Jaga lugu:

Piirisabas passivad veokijuhid peletavad üksindust tüdrukutega

"Mida me siin ikka teeme – istume koos kolleegidega, mängime kaarte, vaatame telekat, võtame õlut. Ja muudkui ootame," seletas veokijuht Heigo, mida sohvrid Narvas mitu ööpäeva piirijärjekorras seistes teevad. "Aga öösiti käivad end pakkumas tüdrukud."

Nii kui Narva kandis pimedaks läheb, tulevad ei tea kust välja napilt riietatud näitsikud, kirjutas SLÕhtuleht. Piiriületust ootavad veokijuhid annavad siis üksteisele raadioside kaudu teada: "Tüdrukud tulevad."

Neiud kõnnivad puusi hööritades ühe veoauto juurest teise juurde ja koputavad kabiiniustele. "Me hoidume sellest!" ütles Viljandist pärit staažikas kaugsõiduautojuht Heigo, seistes oma punase Volvo ees, juuksed tuules lehvimas. Siiski teab ta hinda, mida neiud küsivad: 500 krooni.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee