18. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

India ihub Jaguarile hammast

India suurim autotootja Tata Motors peab Fordiga läbirääkimisi Jaguari ja Land Roveri ostu üle.

Kokku pakub Tata Motors kahe kaubamärgi eest ligi 18 miljardit krooni, vahendas Rootsi majandusportaal di.se.

Briti ajalehe The Telegraph andmetel tegeldakse praegu endiselt tehingu hindamisega. Ford tahab müügi juures hoida madalat profiili ning on Tata Motorsile pannud vaikimiskohustuse. Seetõttu ei ole kumbki osapool läbirääkimisi ka kommenteerinud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077