16. juuli 2007
Jaga lugu:

SAS suurendab lendude arvu Hiinasse

Lennufirma Scandinavian Airlines (SAS) suuurendab tulevast aastast lende Põhjamaadest Hiinasse.

Alates 2008. aasta aprillist täieneb Põhjamaade ja Hiina vaheline lennuliiklus kolme liini võrra – iganädalane graafik hakkab hõlmama kokku 13 lendu Hiinasse ja tagasi, teatas firma.

Lendude tihedust suurendatakse üha kasvava nõudluse tõttu Põhjamaade ja Hiina vaheliste lendude järele. Selle aasta märtsis alustas lisaks Kopenhaageni ja Pekingi liinile ka Stockholmi ja Pekingi vaheline vahepeatusteta lennuliin. Järgmisel aastal toimuvad Pekingis 8.–24. augustini olümpiamängud, mis suurendab reisijate arvu sellel liinil märkimisväärselt.

„Meie kaks lennuliini Põhjamaade ja Hiina vahel on seni andnud väga häid tulemusi ja nõudlus lendude järele on kasvamas,” sõnas SAS Internationali kommertsdirektor Lars Sandahl Sørensen. „SAS pöörab suurt tähelepanu Hiina turule ja tänu meie koostööpartnerile Air Chinale suudame klientidele pakkuda reise praktiliselt ükskõik millisest alguspunktist Põhjamaades ükskõik millisesse sihtpunkti Hiinas. Lisaks oleme paindlikumad ja pakume mitmekesisemaid valikuvõimalusi kui teised nende piirkondade vahel lendavad firmad.”2008. aasta suvise graafiku järgi toimuvad iga päev lennud Kopenhaageni ja Pekingi vahel ning kuus lendu nädalas Stockholmi ja Pekingi vahel.SAS pöörab peatähelepanu Pekingile kui Hiina väravale, kuna pealinnal on hea lennuühendus kõigi teiste Hiina piirkondadega. Lisaks Pekingile pakub SAS ka teiste Hiina sihtkohtade puhul tavapärast hinnasüsteemi. Reisiklassist olenemata on kõigil klientidel võimalik kasutada lennujaamas tasuta saatmisteenust.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee