11. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rongireisijate arv jõudis poole aastaga pea miljonini

Edelaraudtee reisijate arv kasvas eelmise aastaga võrreldes nii juunikuus kui ka poole aastaga pea 10%.

Juunis oli reisijaid aastatagusest 9,4% rohkem, ületades 190 000 reisijat. Aasta algusest alates on Edelaraudtee teenuseid kasutanud ligi 971 000 sõitjat ehk 87 000 võrra enam kui eelmise aasta samal perioodil, teatas ettevõte.

Endiselt on kõige kasutatavamad Tallinn-Türi-Viljandi suuna rongid, järgnesid Tallinn-Tartu rongid ja Tallinn-Narva.

"Nagu eeldasime, on paranenud ühenduskiirus Viljandi rongidesse reisijaid juurde toonud," ütles Edelaraudtee reisijateveo juht Annemari Oherd. "Ka Tartu ja Orava vahele lisatud päevane rong on hästi vastu võetud ja liinil reisijate arvu tublisti lisanud."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077