29. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post tahtis hindu tõsta liiga kiiresti

Sideamet tegi täna, 29. juunil Eesti Postile ettekirjutuse, kuna viimane tahtis väärt- ja tähtsaadetisena edastatavate kirjade hinda tõsta liiga kiiresti.

Postiseaduse kohaselt on Eesti Postil kohustus hinnatõusust avalikkust teavitada vähemalt 30 päeva enne kavandatavat hinnatõusu. Eesti Post aga teatas hinnatõusust alles 18. juunil. Seega ei saa ettevõte planeeritud hinnatõusu rakendada 1. juulist, teatas sideamet.

Eesti Post võib uusi hindu rakendada alates 18. juulist.

Sideamet ei luba tõsta väärtsaadetisena edastatava kirisaadetise tasu, sest vastavat taotlust ametile esitatud ei ole.

Ettekirjutus ei kehti lihtsaadetisena edastatavate kirisaadetiste kohta. Vastava teenuse hinnakirja muudatus jõustub alates 1. juulist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077