27. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauri Tõnspoeg: Kuidas saada vormelisõitjaks? Vol. 2

Eelmises osas jäime pooleli Martin Lauri treeningu juurde, mis esmaspäeval sai ära tehtud ning nüüd võib juba detailides vaadata, mida me rajal tegime ning õppisime.

Treeningautoks võtsime Estonia26/9, mis on viimane Eestimaal ehitatud vormelauto. Juba mitu aastat kuulub auto Eesti Mootorispordi Ajalooühingule ning võidu sõideti temaga viimati tõsiselt 2004 aastal. Võrreldes praegu Formula Motors24 klassis sõitvate autodega on ta Pärnus paar sekundit suure ringi peale aeglasem, ehk tegelikult täiesti arvestatavalt kiire auto.

Loe täispikka kommentaari siit

www.aripaev.ee/auto

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077