• 24.06.07, 20:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Aava ja Sikk said Belgias seitsmenda koha

Belgias peetud Ypres'i rallil said Urmo Aava ja Kuldar Sikk (Suzuki Swift) üldkokkuvõttes seitsmenda koha, oma klassis (A6) oldi aga parimad, vahendas Sportnet.
18 kiiruskatse kokkuvõttes võitis ralli itaallane Luca Rosetti (Peugeot 207S) koguajaga 2:38.43,9. Hispaanlane Enrique Garcia Ojeda (Peugeot) jäi maha 18,6 ja belglane Larry Cols (Mitsubishi Lancer)19,2 sekundiga. Aaval kogunes kaotust võitjale 4.48,6, oma klassi teist rallipaari (Renault Clio rooli hoidis hollandlane Jan de Winkel) edestati ligi viie minutiga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele