22. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air vähendab lende Pariisi ja Barcelonasse

Seoses hooajast tuleneva nõudluse vähenemisega muudab Estonian Air lendude arvu Tallinna ja Pariisi vahel neljast korrast nädalas kolmele korrale. Alates augusti lõpust ei toimu reedeseid otselende. Viimane reedene lend Pariisi toimub 31. augustil 2007.

Estonian Air jätkab otselende Pariisi sarnaselt eelmisele suvele teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti kuni suvehooaja lõpuni, so 27. oktoobrini 2007, teatas ettevõte.

Lennumahtude optimeerimine toimub ka Tallinn-Barcelona liinil. Alates oktoobrist ei toimu Estonian Airi kolmapäevaseid lende. Viimane kolmapäevane lend toimub 26. septembril 2007. Estonian Air jätkab lende Tallinna ja Barcelona vahel esmaspäeviti ja reedeti kuni suvehooaja lõpuni.

Talveperioodil oodatava vähese nõudluse tõttu ei toimu lende Tallinna ja Barcelona vahel ajavahemikus 28. oktoobrist 2007 kuni 16. veebruarini 2008. Lennuliin avatakse uuesti juba 17. veebruaril 2008 hooaja esimese lennuga Barcelonasse.

Klientidele, kes on juba eelpool nimetatud aegadel piletid broneerinud, pakutakse Estonian Airi poolt alternatiivseid lennuvõimalusi.

Kõik vastavad lennuplaani muudatused viiakse sisse ka Estonian Airi broneerimissüsteemidesse.

Lisainformatsioon Estonian Airi kõnekeskusest telefonil 6 401160, aadressil www.estonian-air.ee ja reisibüroodest.

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennukompanii, pakub otselende Tallinnast üle Euroopa. Estonian Airi liinilennud suunduvad Barcelonasse, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Dublinisse, Dubrovnikusse, Frankfurti, Hamburgi, Kiievisse, Londonisse, Milanosse, Moskvasse, Oslosse, Pariisi, Simferopolisse, Stockholmi ja Viini - ühtekokku 16 sihtkohta.

Lisaks liinilendudele korraldatakse ka puhkusereise, teenindades 2006.aastal ühtekokku 689 800 reisijat .

Estonian Airi omanikud on Eesti riik, SAS Group ja investeerimispank Cresco.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077