21. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemere kuningas ehitab uue Las Vegase

Enn Pant on kümme aastat ehitanud Tallinki, investeerinud üle 15 miljardi laevadesse, ostnud Silja Line'i ja Superfasti, ehitades Läänemerele uut Las Vegast.

"Investeeringud jätkuvad. Rohkem kogemusi ja uuendusi laevadel, rohkem wow-tunnet, rohkem meelelahutust ja kaubandust," ütles Pant Rootsi majanduslehele Dagens Industri.

Enn Pant kohtus Rootsi ajakirjanikega oma Tallinna üsna sünges kabinetis. Ajakirjanik Mosse Wallenmainis persooniloos Pandist ka, et Tallinki juht ei halasta ajakirjanikele, eriti halvasti suhtub ta Äripäeva.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077