13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: Eesti pooldab uute Vene sadamate ehitamist

Eesti pooldab uute Venemaa sadamate ehitamist. Eesti majandusminister Juhan Parts ütles laupäeval, et uued sadamad aitavad kaasa tervele konkurentsile, milleta turumajandus ei toimiks.

"See avaks head võimalused koostööks Balti regiooni sadamate vahel ning tekitaks head tingimused globaalsel turul tegutsemiseks," ütles Parts kohtumisel Leningradi kuberneri Valeri Serdjukoviga.

Serdjukov ütles, et Soome lahe sadamate arendamine on oluline nii Leningradi regioonile kui ka kogu Venemaale, kirjutas Itar-Tass. Kuberner märkis, et jutt ei käi siiski kaupadevoost Baltimaadest Venemaa sadamatesse, vaid võrdsete tingimuste loomisest kõikidele sadamatele ja vedude dispetšeritele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077