13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo jagab lemmikutele praamide boonuskaarte

Vjatšeslav Leedole kuuluv Saaremaa Laevakompanii on välja jaganud 150 tasulist boonuskaarti, mis võimaldavad nõudlikel klientidel eelisjärjekorras praamile pääseda.

"Tegemist ei ole VIP-kaardiga, vaid kõigile reisijatele kättesaadava boonuskaardiga. Eelkõige on boonuskaardid suunatud inimestele, kelle jaoks aeg on oluline," sõnas Saaremaa Laevakompanii tegevdirektor Tõnis Rihvk. Samas on boonuskaartide arv piiratud ja kaarte väljastatud ainult 150 ringis.

"Kaarte võivad taotleda kõik soovijad. Selleks tuleb esitada taotlus Saaremaa Laevakompaniile, kes vabade kaartide olemasolul väljastab vastava lepingutasu eest boonuskaardi," ütles Rihvk. Lisaks eelisjärjekorras praamile pääsemisele, kehtivad kaardiomanikule ka täiendavad reisimise ja turismivaldkonna koostööpartnerite pakkumised.

Tulevikus on oodata boonuskaardi kontseptsiooni edasi arenemist.

"Boonuskaart laieneb terve kompanii boonuskaardiks, mis võimaldab hinnasoodustust Mõntu-Ventspils ja Sillamäe-Kotka liinidel ning koostööpartnerite juures. Iga transpordiliigi puhul peab nõudliku reisija jaoks olema mingi eriline toode," kommenteeris Rihvk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077