7. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Burkhardt tänab õnne, et raudtee müüdud sai

USA ärimees, Eesti Raudtee endine omanik Edward A. Burkhardt võib praegu rahul olla. Riik ostis raudtee tagasi ja peab nüüd vähenenud kaubavoogudega hakkama saama.

Endiselt ei ole Burkhardt aga taganenud väitest, et Reformierakond pressis raudtee omanikelt enne valimisi rahasummasid välja. Jutt käis ühe miljoni euro suurusest summast, kirjutas Eesti Ekspress.

Samas rõhutas ta, et oravapartei väljapressimiskatsest veelgi ohtlikum oli Keskerakonna ja Vene naftaoligarhide korruptiivne koostöö. Tagantjärele võib Burkhardt siiski õnne tänada, et õigel ajal Eestist minema sai, sest pärast pronksimässu on Venemaa kraane kinni keeranud ja siinses raudteeäris valitseb katkumeeleolu.

"Kuigi ma toetan valitsuse otsust, on selle mõju olnud raudteeliiklusele väga tõsine. Taasriigistatud raudteest võib nüüd saada Eesti maksumaksja suur kurnaja," usub Burkhardt.

"Ma kahtlen, kas plaaniti sellist tulemust, aga see on praegune seis," lisas ameeriklane.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077