5. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene raudtee peatas puiduveo Eestisse

Kartus, et Venemaa seab takistusi ümarpuidu väljaveole Eestisse, on tõeks saanud - Oktoobri raudtee keeldus 1. juunist vedamast Eestisse Leningradi oblasti metsafirmade koormaid.

„Nüüd, tundub, on see asi ära tehtud,” ütles ASi Toftan tegevdirektor Martin Arula Venemaa varasematele sellesisulistele ähvardustele viidates ajalehele Võrumaa Teataja.„Väike lootus on, et Pihkva oblastist pääsevad vagunid veel üle.”

Kuna uudis oli eile väga värske, oli Arulal keeruline prognoosida, kui suurt kahju Oktoobri raudtee tegevus ettevõttele kaasa toob. Suuremat kahju kannavad tema hinnangul Vene metsatöösturid, kelle laoplatsidele palk nüüd lihtsalt mädanema jääb.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077