• 04.06.07, 14:30
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Nissan tuleb uue superautoga

Automeedia fotograafidel on õnnestunud jäädvustada Saksamaal Nürburgringil testimiselt Nissani motorspordiosakonna täiesti uue Skyline GT-R’i.
Need on seni parimad pildid Nissani vastusest sellistele autodele nagu Audi R8 ja tootmisse tulev Lexus LF-H. Suhteliselt õhukese maskeeringu alt on hästi näha auto üldjooned ning arusaadavad on õhuvõtuavad nii esiporitiibadel kui ka kapotil, samuti kaks paari massiivseid summutitorusid ning tagumine tiib.
Arvatavasti toimub auto tutvustus 2007. aasta sügisel 2008. aasta mudelina ning on öeldavasti varustatud 4,5-liitrise V8 mootoriga, mille võimsuseks 450 hj.
picturegallery.a0796297-04d2-4c11-82fe-9a572e159314

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele