4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaan Männik sai Estonian Air'i nõukogu liikmeks

Estonian Airi üldkoosolek valis majandus-ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi ettepanekul uueks nõukogu liikmeks Eesti Telekomi endise juhi Jaan Männiku, teatas ministeerium.

"Mul on pikaajaline telekommunikatsiooni valdkonna juhtimise kogemus ja sarnaselt lennundusega on sealgi väga keerulised äriskeemid," ütles 18 aastat telekommunikatsiooni ettevõttes töötanud Jaan Männik, kelle sõnul tuleb kogemus Skandinaavia suurkontsernidega töötamisel riigi esindamisel kindlasti kasuks.

AS Estonian Air on Eesti riigile (34%), ASile Cresco (17%) ning SASile (49%) kuuluv lennufirma, mis tegeleb nii reisijate- kui kaubaveoga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077