• 02.06.07, 17:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

GoBus kehtestas bussi sisenemise tasu

1. juunist kehtestas Saaremaa maakonnaliinidel opereeriv AS GoBus kõikidel liinidel kahekroonise lisatasu, olenemata sõiduteekonna pikkusest.
"Meie hinnangul on Saaremaa siseliinide dotatsioon põhjendamatult madalam kui mujal. Ühes piirkonnas ei saa maaliinid odavamalt sõita kui teistes," ütles Saare maavalitsuse majandusosakonna juhataja asetäitja Olev Tõru Meie Maale.
"Taolist nii-öelda bussi sisenemise tasu on varem rakendatud Läänemaal, minu teada oli see seal neli krooni," lisas Tõru.
GoBusil on lepingujärgne kohustus teenindada Saaremaa siseliine 28. veebruarini 2011.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele