2. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBus kehtestas bussi sisenemise tasu

1. juunist kehtestas Saaremaa maakonnaliinidel opereeriv AS GoBus kõikidel liinidel kahekroonise lisatasu, olenemata sõiduteekonna pikkusest.

"Meie hinnangul on Saaremaa siseliinide dotatsioon põhjendamatult madalam kui mujal. Ühes piirkonnas ei saa maaliinid odavamalt sõita kui teistes," ütles Saare maavalitsuse majandusosakonna juhataja asetäitja Olev Tõru Meie Maale.

"Taolist nii-öelda bussi sisenemise tasu on varem rakendatud Läänemaal, minu teada oli see seal neli krooni," lisas Tõru.

GoBusil on lepingujärgne kohustus teenindada Saaremaa siseliine 28. veebruarini 2011.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077