27. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Streigi tõttu jäävad ära ka esmaspäevased SASi Rootsi lennud

Skandinaavia lennufirma SAS jätab ka homme streigi tõttu ära kõik Rootsi lennud, nii siseliinidel kui ka välismaale, vahendas postimees.ee.

Streigi osapooled plaanivad veel täna õhtul läbirääkimisi jätkata, kuid uudisteagentuuri TT teatel on töövaidluse lahendus veel mägede taga, kirjutas Helsingin Sanomat Online.

Möödunud ööl peeti läbirääkimisi kuni täna varahommikuni.

Tallinna Lennujaamast öeldi Postimees Online’ile, et kui SASi streik jätkub, ei jõua Tallinnasse Rootsist Arlanda lennuväljalt kell 16.05 startima pidanud lennuk ja seetõttu jääb ära ka lennuki väljalend Tallinnast.

Ka jääb Tallinnasse sel juhul saabumata kell üks öösel maanduma pidanud lennuk, selgitas infotöötaja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077