15. mai 2007
Jaga lugu:

Petseris eestlasi riikliku taksoga ei sõidutata 

Setumaa valdade liidu juhi Margus Timmo andmeil on Petserimaal paigaldatud riiklikesse taksodesse sildid, et välismaalasi ei sõidutata.

Peamiselt puudutab keeld eestlasi, sest muid välismaalasi Petseris eriti sageli ei käi, kirjutas Eesti Päevaleht. Timmo sõnul külastas tema äripartner Petserit möödunud nädalal ning erinevalt riiklikest taksodest õnnestus tal siiski kasutada eratakso teenust.

Timmo sõnul on viimastel nädalatel eriti aktiivselt asutud Petseris täitma ka veel üht teist Petseris elavaid eestlasi ahistavat korraldust - 1. aprillist jõustunud ülevenemaalist nõuet, et turgudel tohivad kaubelda üksnes Venemaa kodanikud. Kui veel aprilli lõpupäevadeni olid Petseris elavad eestlased ilma igasuguste tõrgeteta saanud turul oma põllusaadustega kaubelda, siis viimastel nädalatel on asutud Moskvast saabunud korraldust väga agaralt täitma.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee