15. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Petseris eestlasi riikliku taksoga ei sõidutata 

Setumaa valdade liidu juhi Margus Timmo andmeil on Petserimaal paigaldatud riiklikesse taksodesse sildid, et välismaalasi ei sõidutata.

Peamiselt puudutab keeld eestlasi, sest muid välismaalasi Petseris eriti sageli ei käi, kirjutas Eesti Päevaleht. Timmo sõnul külastas tema äripartner Petserit möödunud nädalal ning erinevalt riiklikest taksodest õnnestus tal siiski kasutada eratakso teenust.

Timmo sõnul on viimastel nädalatel eriti aktiivselt asutud Petseris täitma ka veel üht teist Petseris elavaid eestlasi ahistavat korraldust - 1. aprillist jõustunud ülevenemaalist nõuet, et turgudel tohivad kaubelda üksnes Venemaa kodanikud. Kui veel aprilli lõpupäevadeni olid Petseris elavad eestlased ilma igasuguste tõrgeteta saanud turul oma põllusaadustega kaubelda, siis viimastel nädalatel on asutud Moskvast saabunud korraldust väga agaralt täitma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077