3. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homse Tallinna Rally tõttu suletakse osa kesklinna tänavatest

Koger & Partnerite korraldatud Tallinna Rally linnakatse start antakse homme, 4. mail Vabaduse väljakul, mistõttu on liiklus kesklinnas ümber korraldatud.

Ühissõidukid suunatakse kella 17.30st kuni 20.30ni ümbersõidule. Kogu trass suletakse liiklusele homme kell 17 ning rada on suletud kuni kella 20.30ni. Vabaduse väljaku parkla on suletud. Ralli algab kell 18.30 Vabaduse platsi parklast, kus võistluspaarid lähevad rajale iga 30 sekundi tagant. Start kiiruskatsele antakse Kaarli puiestee algusest, teatas Tallinna pressiteenistus.

Võistlustrass kulgeb marsruudil Kaarli puiestee, Toompea tänav, Wismari tänav, Toompuiestee, Adamsoni tänav, Koidu tänav, Wismari tänav, Villardi tänav. Roopa tänav, Koidu tänav ja Endla tänav. Katse finiš on Endla tänaval maksuameti ees.

Ümber on korraldatud trolliliinid nr 1, 2, 3 ja 6, bussiliinid nr 9, 11, 16, 17A, 22, 23, 23A, 40, 46 ja 48.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077