3. mai 2007
Jaga lugu:

Finnairiga saab nüüd otse ka Nürnbergi

Käesoleval nädalal alustab Finnair otselende Nürnbergi, millest saab seitsmes sihtpunkt Saksamaal. Lennud hakkavad toimuma igal nädalapäeval, seitse korda nädalas.

„Lennuplaan on koostatud sellise arvestusega, et lisaks Soome ja Eesti klientidele oleks ka Saksamaalt Helsingisse tulles mugav otse Aasia suunal liikuvatele lendudele ümber istuda,” selgitas Finnairi asepresident Petri Schaaf.

Nürnberg on põhja Baierimaa keskuseks, kus elab ligikaudu 5 miljonit elanikku. Nürnbereg on juba viies uus sihtkoht, mille Finnair on sel kevadel lansseerinud. Eelmised olid Gdansk, Bukarest, Ljubljana ja Lissabon.

Finnairi regulaarsete pikamaalendude hulgas on sellised sihtkohad nagu Delhi, Bangkok, Beijing, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Nagoya, Osaka, Singapore ja New York. 2006. aastal lendas Finnairi lennukitega 8,7 miljonit reisijat. Tallinna ja Helsingi vahel lendab Finnair 10 korda päevas.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee