3. mai 2007

Finnairiga saab nüüd otse ka Nürnbergi

Käesoleval nädalal alustab Finnair otselende Nürnbergi, millest saab seitsmes sihtpunkt Saksamaal. Lennud hakkavad toimuma igal nädalapäeval, seitse korda nädalas.

„Lennuplaan on koostatud sellise arvestusega, et lisaks Soome ja Eesti klientidele oleks ka Saksamaalt Helsingisse tulles mugav otse Aasia suunal liikuvatele lendudele ümber istuda,” selgitas Finnairi asepresident Petri Schaaf.

Nürnberg on põhja Baierimaa keskuseks, kus elab ligikaudu 5 miljonit elanikku. Nürnbereg on juba viies uus sihtkoht, mille Finnair on sel kevadel lansseerinud. Eelmised olid Gdansk, Bukarest, Ljubljana ja Lissabon.

Finnairi regulaarsete pikamaalendude hulgas on sellised sihtkohad nagu Delhi, Bangkok, Beijing, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Nagoya, Osaka, Singapore ja New York. 2006. aastal lendas Finnairi lennukitega 8,7 miljonit reisijat. Tallinna ja Helsingi vahel lendab Finnair 10 korda päevas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077