3. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairiga saab nüüd otse ka Nürnbergi

Käesoleval nädalal alustab Finnair otselende Nürnbergi, millest saab seitsmes sihtpunkt Saksamaal. Lennud hakkavad toimuma igal nädalapäeval, seitse korda nädalas.

„Lennuplaan on koostatud sellise arvestusega, et lisaks Soome ja Eesti klientidele oleks ka Saksamaalt Helsingisse tulles mugav otse Aasia suunal liikuvatele lendudele ümber istuda,” selgitas Finnairi asepresident Petri Schaaf.

Nürnberg on põhja Baierimaa keskuseks, kus elab ligikaudu 5 miljonit elanikku. Nürnbereg on juba viies uus sihtkoht, mille Finnair on sel kevadel lansseerinud. Eelmised olid Gdansk, Bukarest, Ljubljana ja Lissabon.

Finnairi regulaarsete pikamaalendude hulgas on sellised sihtkohad nagu Delhi, Bangkok, Beijing, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Nagoya, Osaka, Singapore ja New York. 2006. aastal lendas Finnairi lennukitega 8,7 miljonit reisijat. Tallinna ja Helsingi vahel lendab Finnair 10 korda päevas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077